Laatste woord over Duinpolderweg nog niet gezegd

Hillegom – Een grote opkomst was er vrijdagavond bij een bewonersbijeenkomst over de Duinpolderweg. Die werd georganiseerd door GroenLinks Hillegom en Haarlemmermeer.

De aanwezigen werden te woord gestaan door GroenLinks raadsleden uit beide gemeenten en Statenleden uit Noord- en Zuid-Holland. GroenLinks besprak wat het besluit van de provincie om de Midden-variant te onderzoeken betekent. Volgens de partij wordt ten onrechte de indruk gewekt dat de Midden-variant zal worden aangelegd. Er moeten echter nog veel besluiten worden genomen voor de eerste spa de grond in kan.

En dat betekent dat er ook nog veel kansen zijn om invloed uit te oefenen, aldus GroenLinks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here