Maatregelen tegen overlastgevers Warmond

Foto Google Streetview

Warmond – Een van de twee jongeren die woensdagavond werden opgepakt na het gooien van zwaar vuurwerk, krijgt zodra hij vrij komt een gebiedsverbod opgelegd door burgemeester Carla Breuer. Hij mag zich voorlopig in grote delen van Warmond niet meer vertonen.

Beide jongeren van 15 en 18 jaar horen bij de groep overlastgevers op en rondom het recreatie-eiland Koudenhoorn. De tweede aangehouden jongen moet zich verantwoorden voor het overtreden van het samenscholingsverbod.

Teylingen neemt diverse maatregelen om de overlast aan te pakken. Donderdag krijgen alle eigenaren van boten die voor anker liggen een officiële waarschuwing dat zij hun boot moeten weghalen. Boten die aan de steiger liggen worden gecontroleerd op overnachters. Het cameratoezicht dat was ingesteld wordt verlengd tot en met 4 december. Rondom de gemeentehaven en Koudenhoorn is voorlopig een samenscholingsverbod van kracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in