Mark Rutte komt naar Noordwijkerhout

Ook in 2016 was Mark Rutte te gast in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Mark Rutte komt op zaterdag 17 november naar Noordwijkerhout.

Op uitnodiging van de lokale VVD komt de premier een kijkje nemen in het dorpscentrum. Dat kan volgens de liberalen wel wat aandacht gebruiken. Er is veel leegstand. Meer horeca en het verplaatsen van de bibliotheek naar het centrum zou meer reuring kunnen brengen. Mark Rutte komt tussen 10.00 en 11.00 uur luisteren naar de mening en oplossingen van Noordwijkerhouters.

Ook andere ideeën, problemen, klachten en oplossingen over het dorp kunnen zaterdag worden geuit.

2 REACTIES

  1. Ik denk dat de VVD wel wat aandacht kan gebruiken. Het was de namelijk de VVD (Hr. Knapp) die het Masterplan voor het winkelcentrum heeft bedacht. Met het idee (voor een paar ton door een extern buro uitgezocht en bevestigd) er achter dat de hele bollenstreek hier dan zou komen winkelen, zijn er heel veel winkels bij gebouwd. En zie nu het resultaat grote leegstand en nu niet de schuld geven aan de economie of het internet het plan was gewoon te ambitieus ondoordacht en geldverslindend. Bedankt VVD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here