Medewerkster Bieb Bollenstreek is TaalHeld

Bollenstreek – Eline de Visser van Bibliotheek Bollenstreek is verkozen tot TaalHeld Zuid-Holland vanwege haar inzet voor laaggeletterden. In januari strijdt zij met de winnaars uit de andere provincies om de landelijke TaalHeldenprijs.

De Visser is projectleider Taalhuis van de Bibliotheek Bollenstreek. Mensen die moeite hebben met lezen en schrijven, schamen zich vaak. Om hen te bereiken gaat Eline de Visser de boer op. Zo bezoekt ze bedrijven om te kijken hoe de taal- en/of digitale vaardigheden van werknemers kunnen worden vergroot.

Met de regionale TaalHeldenverkiezingen vraagt Stichting Lezen & Schrijven aandacht voor de 2,5 miljoen volwassenen in Nederland die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here