Meedenken over wandelpad Roodemolenpolder

Teylingen – De gemeente Teylingen organiseert op woensdag 12 december een informatieavond over het wandelpad door de Roodemolenpolder, de groene buffer tussen Voorhout en Sassenheim. Aanvang 19.30 uur in het bestuurscentrum. Aanmelden via b.vandijk@hltsamen.nl.

Er is een plan voor een wandelpad rondom de polder. Het pad gaat deels over bestaande wegen en wordt deels nieuw aangelegd. Buiten het broedseizoen is de Roodemolenpolder te bezoeken via een boerenwandelpad door de polder.

Vanaf 10 tot en met 17 december is op teylingen.nl/wandelpadroodemolenpolder het ontwerp in te zien en kan er worden gereageerd. Inbreng wordt meegenomen in de uitwerking naar een definitief en technisch ontwerp.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in