Najaarskampioenen gehuldigd tijdens eerste VriMiBo

Sassenheim – Een nieuw clubhuis vraagt om een nieuwe activiteit. Vrijdag hadden de leden van de Sassenheimse Tennis Vereniging hun eerste vrijdagmiddag clubborrel.

Onder het genot van een hapje en drankje werd het weekeinde gezamenlijk ingeluid en alle verhalen over de net afgesloten najaarscompetitie gedeeld. De leden die op tijd hadden gereserveerd, konden blijven eten. Daar werd gretig gebruik van gemaakt, want alle tafels zaten vol. De vrijdagmiddag clubborrel is een initiatief van uitbater horeca STV Hans van der Bilt en Erik Verdoorn van Erik’s Food. De vrijdagmiddag clubborrel is iedere twee maanden.

Tijdens de eerste borrel werden alle kampioenen van de najaarscompetitie gehuldigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here