Nieuw sportcomplex SJC weer stap dichterbij

Foto: Thijs Oorschot

Noordwijk РHet ontwerpteam van Sportpark Lageweg heeft donderdag het bestek en de tekeningen overhandigd aan wethouder Gerben van Duin en Herman Meijvogel, voorzitter van voetbalvereniging SJC. Architect Grosfeld van Velden heeft samen met installatie adviseur Huisman van Muijen en constructeur Bogaards, onder leiding van bouwteamleider bouAd een bestek met het volledige programma van eisen aangeboden. In het ontwerp komen op een zeer functionele manier alle wensen van SJC, sporthal Noordwijk en poppodiumvoorzieningen bij elkaar, gebouwd in het hart van de te renoveren voetbalvelden van SJC. Het doel is juli 2020 gereed te zijn met het pand en gelijktijdig en aansluitend de overige velden aan te pakken zodat SJC zijn lustrum in september kan vieren in het nieuwe clubhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here