Noordwijk breekt weer met Ronnie van de Putte en zijn vrienden

Manege Meeuwenoord net na de brand. Archieffoto Andrea Geijteman

Noordwijk – B & W hebben de gemeenteraad laten weten dat de samenwerking met Kondor Wessels/Bever Holding beĆ«indigd is. Dit bedrijf was aanspreekpunt voor eigendommen gerelateerd aan vastgoedeigenaar Ronnie van de Putte. Het gaat om onder meer de locaties Vuurtorenplein, de voormalige manege aan de Northgodreef, het Gat van Palace en de voormalige drukkerij in de Schoolstraat. Geprobeerd is om vanaf begin 2016 een plan te maken voor alle locaties en dat leek in het begin goed te gaan. De uitleg van B & W is dat de andere partij niet voor kwaliteit koos, maar alleen zo veel mogelijk wilde bouwen en omdat er sinds november 2017 geen noemenswaardige stappen zijn gezet. De relatie gemeente Noordwijk en Van de Putte is al jaren beroerd.

3 REACTIES

  1. Er moet maar eens gekeken worden om met bestuursdwang v d putte te dwingen zijn verpouperde panden af te breken.!!!!!! GRRRRRRRR die ouwe troep moet nou maar eens verdwijnen hoor!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here