NZLokaal grote winnaar bij verkiezingen

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – NZLokaal is woensdag de grote winnaar geworden van de verkiezingen in de fusiegemeente. De partij heeft de grote winst te danken aan de Noordwijkerhoutse stemmers. Daar pakten ze steeds de ruime meerderheid, goed voor 5 zetels.

Ook het CDA en de VVD kunnen tevreden zijn, ze komen net als NZLokaal uit op 5 zetels. Lijst Salman Noordwijk heeft in Noordwijk de grootste winst gepakt en komt uit de bus met 4 zetels. PUUR maakt een pas op de plaats en krijgt ook 4 zetels.

GroenLinks komt uit op 2 zetels; hekkensluiters D66 en PvdA moeten elk genoegen nemen met 1 zetel.

3 REACTIES

  1. Gelukkig en zo doorgaan NZlokaal!
    Wij willen meer standplaatsen voor onze kinderen,eindelijk het roer om.
    Laat u niet de mond snoeren.

  2. Top gedaan ‘mannen en vrouwen’ van NZLokaal; dat wordt een prachtige politieke periode in 2018-2022. Meer dan verdiend en met vol vertrouwen, zichtbaar de toekomst in. We kunnen weer rustig slapen in Noordwijkerhout/Deilk, onze belangen komen weer in goede handen!

  3. Zie deze periode met vertrouwen tegemoet. Eindelijk een einde aan de grootheidswaanzin van de Noordwijkse politiek. Maak van de nieuwe gemeente een dorp waar ook de gewone man/vrouw zich thuis voelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in