Pesthuis voor Keiebijters ver weg als locatie

Foto Fred van der Bent

Noordwijkerhout – Het Pesthuis lijkt voor carnavalsvereniging de Keiebijters geen haalbare nieuwe huisvesting. Dat bleek donderdag tijdens een langdurige discussie met drie moties tijdens de raadsvergadering. NZLokaal en VVD-raadslid Knapp wilden de Keiebijters wel in het Pesthuis, de PvdA wilde een aparte stichting oprichten zoals bij Puijckendam. Beide moties haalden het niet. Een motie van het CDA en D66 kreeg na diverse schorsingen wel steun. Met deze motie steunt de gemeente de verhuizing van de Keiebijters met volle inzet en financieel. De deur staat wel op een kier, maar een nieuwe plek op het BAVO-terrein voor de carnavalsvereniging lijkt verder weg dan ooit.

1 REACTIE

  1. In Noordwijk(erhout) kunnen ze over de meest simpele zaken zeer lang kibbelen, eerst over een muurtje en nu een huisje, een luxeprobleem, ze hebben het té goed, er is immers tijd zat. Een ander voorbeeld hiervan was toen Obama en Lu Ping naar Noordwijk kwamen, daar werd na een clash van 25 jaar opeens in 3 weken besloten Restaurant de Vuurtoren te slopen, opeens stonden alle neuzen 1 kant op. Men zegt dat een ondernemer beter presteert onder tijdsdruk, zou dit de ondernemersgeest van het lokale bestuur in positieve zin verraden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here