Plein rond Witte Kerk officieel geopend

Noordwijkerhout – De herinrichting van het plein rond de Witte Kerk is klaar. Donderdagmiddag werd het nieuwe dorpsplein op feestelijke wijze geopend door wethouder Henri de Jong samen met de buurvrouw van het plein mevrouw Warmerdam. Ze plantten gezamenlijk bollen.

De planvorming voor het project startte in 2015 met als doel een aantrekkelijker winkelgebied in het centrum van het dorp te maken. Onderdeel daarvan was de aanpak van het dorpsplein. Bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden dachten mee, met als resultaat het plein zoals het er nu ligt. Er zijn nieuwe bomen gekomen, het muurtje rond de kerk is vervangen en de hof is opnieuw ingericht met looppaden, beplanting en verharding voor evenementen.

Tenslotte is de bestrating en de verlichting vernieuwd. (Foto’s: Fred vd Bent)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here