Politieke steun voor Keiebijters

Foto Fred van der Bent

Noordwijkerhout – De toekomst van het Pesthuis op het BAVO-terrein is nog steeds niet duidelijk. Een meerderheid van de gemeenteraad liet woensdag blijken dat het gunnen van het Pesthuis aan de Dierenhoeve geen gelopen race is. Zij vinden dat carnavalsvereniging de Keiebijters niet zo maar gepasseerd kan worden. VVD, NZLokaal en PvdA vinden dat er opnieuw gepraat moet worden om beide organisaties in het Pesthuis te vestigen. Wethouder Gotink gaat daarom opnieuw het gesprek aan. De Dierenhoeve ziet samenwerking tot nu toe niet zitten. Gotink moet deze gesprekken snel voeren, want in de raadsvergadering van 15 november wordt er opnieuw over gesproken. Als de Keiebijters dan niet in het toekomstplan van het Pesthuis zitten, komt de VVD met een motie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here