Producten voor Kerstpakketten voor kinderen in opvanghuizen gezocht

Noordwijkerhout – Stichting A break 4 Kids is al weer druk bezig met het inzamelen van producten voor de Kerstpakketten voor de kinderen van 12 tot 18 jaar in opvanghuizen die zij bijstaan. Al heel veel hebben ze voor elkaar! Echter hebben we nog een tekort aan handdoeken. Een eigen handdoek is voor onze kinderen zo’n rijk bezit, dus elke keer weer nodig. Ook is het dit jaar opgevallen dat een groot aantal kinderen hun schoolspullen meeslepen in plastic tassen. Dat is een heel sneu gezicht natuurlijk en valt op school ook op. Daarom vragen we dit jaar ook (geld voor) rugtassen. Had u vorig jaar in uw pakket een rugtas en is die direct in de kast terecht gekomen? Wilt u de tas dan alstublieft doneren voor de kinderen? Begin december gaan ze de pakketten weer maken.

Kijk op de website www.abreak4kids.nl voor contactgegevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in