Rapport Ondernemersfonds voor verkiezingswinnaar

In november nam NZLokaal-wethouder Sjaak van den Berg een onderzoek van het ondernemersfonds in ontvangst.

Noordwijk – De Regiegroep Ondernemersfonds Noordwijk-Noordwijkerhout heeft woensdag een rapport over de haalbaarheid van een gezamenlijk ondernemersfonds voor de nieuwe gemeente Noordwijk overhandigd aan Sjaak van den Berg. Hij was met zijn partij NZ Lokaal de winnaar van de gemeenteraadverkiezingen.

De gemeente Noordwijk heeft sinds 2017 een ondernemersfonds, waaruit gezamenlijke projecten en initiatieven kunnen worden bekostigd. Met de fusie op komst liet de Regiegroep door een extern bureau onderzoeken of er draagvlak is voor een gezamenlijk ondernemersfonds voor de nieuwe gemeente Noordwijk.

Veel Noordwijkerhoutse ondernemers staan er vooralsnog voorzichtig in. Aanbevolen wordt dan ook een proefperiode van drie jaar in te stellen voor een gezamenlijk ondernemersfonds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here