Restaurants trappen voor zevende maal 2FOR1 af

Foto Thijs Oorschot

Noordwijk – November is 2FOR1-maand bij de Noordwijkse restaurants. De culinaire campagne vindt voor het zevende achtereenvolgende jaar plaats. Woensdag trapten de deelnemende restaurants de actie af in Grand Hotel Huis ter Duin.

De 2FOR1 campagne wordt georganiseerd door Noordwijk Marketing en laat regiobewoners kennismaken met culinair Noordwijk. De deelnemende restaurants bieden speciale culinaire menu’s aan, waarbij geldt: 1+1 gratis. Je bestelt er twee en betaalt er maar één. De menu’s zijn te bekijken op www.noordwijk.info

Zeven jaar geleden ontstond het initiatief omdat november een stille maand is. Het bleek  een schot in de roos. Toen deden 20 restaurants mee, nu 41.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here