Schrijfactie Amnesty Noordwijk voor mensenrechtenactivisten

Noordwijk – Net als vorig jaar doet de Noordwijkgroep van Amnesty International weer mee aan de schrijfactie Write for Rights.

Vorig jaar werden, alleen al in Nederland op één dag 180.000 duizend brieven geschreven. Mede daardoor werd Amnesty Turkije-voorzitter Taner Kılıç vrijgelaten uit de gevangenis. Dit jaar wordt actie gevoerd voor vrouwelijke mensenrechtenactivisten van over de hele wereld. Hoe meer brieven verstuurd worden, hoe groter de druk op autoriteiten om te zorgen voor gerechtigheid.

In Noordwijk is de schrijfactie op zaterdag 8 december van 11.00 – 16.30 uur in het Cultuurcafé, Keuvel 1. Er zijn voorbedrukte brieven, voorbeeldbrieven om over te schrijven en groetenkaarten aanwezig.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here