Sint komt aan in Bollenstreek

Bollenstreek – Het wordt zaterdag een drukke dag voor Sinterklaas. Op zes plaatsen in de streek maakt hij zijn opwachting.

Rond 10 uur hoopt Sint te landen op het Noordwijkse strand ter hoogte van het Palaceplein. Bij de speciaal voor hem gerepareerde brug in de Haven in Hillegom komt de goedheiligman aan om 10.30 uur. In Lisse komt Sint rond 13.00 uur aan bij de brug over de Ringvaart. In Noordwijkerhout wordt hij in de Oude Haven, achter de Schelft, verwacht rond 13.15 uur. Rond 13.30 uur gaat bij de Oosthaven in Sassenheim de rode loper uit. In Voorhout komt hij tussen 14.30 en 15.00 uur aan bij de Nagelbrug, kant Herenstraat.

Op zondag 18 november ontvangt De Zilk om 14.00 uur de goedheiligman. De kinderen in Warmond moeten geduld hebben tot zaterdag 24 november. Dan arriveert Sint rond 13.00 uur in Park Groot Leerust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here