Smakelijke musical bij Up2Stage

Sassenheim – Soms krijgt een theatervoorstelling een onverwachte parallel met de echte wereld. In de week dat staatssecretaris Paul Blokhuis zijn plan presenteerde om Nederland gezonder te krijgen, schrapt minister van Culinaire Zaken Martha Droggel in de musical Kookpunt! de subsidie voor restaurants.

Het resulteerde in een vrolijke concurrentiestrijd tussen Mexicaans restaurant Papinacho en Frans restaurant Chez Renée. Kookpunt! is de elfde voorstelling van musicalgroep Up2Stage. Die werd afgelopen weekend opgevoerd in de theaterzaal van het Rijnlands Lyceum.

Muziek, spel en dans vloeiden samen tot een heerlijke voorstelling. De live band gaf een aantal songs een extra Mexicaans sausje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here