Spacefeestje voor hoofdprijswinnaar Max

Noordwijk – De 10-jarige Max uit Leusden is de hoofdprijswinnaar van de stripverhalenwedstrijd van Space Expo. Hiermee won hij een spacefeestje met zijn negen vrienden.

Max leverde deze zomer een zelfbedachte en getekende strip in bij Space Expo. De opdracht was: bedenk een mooi of stoer ruimtevaartavontuur. Afgelopen weekend kwam Max zijn gewonnen spacefeestje vieren. John Asselbergs, striptekenaar en organisator van de expositie Comics in Space, overhandigde Max voorafgaand zijn winnende ingelijste stripverhaal. Ook Marjolijn van der Jagt, organisator van Noordwijk City of Space, was aanwezig.

De stripverhalenwedstrijd is onderdeel van ‘Comics in Space’. Deze expositie kan nog tot 30 november in het museum bekeken worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here