Statushouders klussen bij speeltuin

Foto's Thijs Oorschot

Hillegom – Een groep van acht statushouders heeft een bezoek gebracht aan speeltuin Jeugdland.

Zie hielpen bij het klussen en maakten kennis met een nieuw project dat op 9 januari van start gaat in de huiskamer. Samen speelden ze Hollandse spelletjes als bingo en sjoelen. Uiteraard waren er prijsjes te winnen. De statushouders wierpen zich vol enthousiasme in de strijd.

De statushouders bezochten Jeugdland samen met de stichting Present Bollenstreek. Die vrijwilligersorganisatie brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Daarnaast werken ze samen met vluchtelingenwerk en de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen samen aan de integratie van nieuwe medeburgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here