Teylingen treedt op tegen uitstallingen

Teylingen – De gemeente Teylingen gaat met ingang van januari optreden tegen hinderlijke uitstallingen op de openbare weg. De gemeenteraad dringt al enkele jaren aan op het aanpakken van deze uitstallingen die door winkeliers op de openbare weg worden geplaatst. Tot nu toe liet het college van B&W actie daartegen echter achterwege. CDA-raadslid Peter Scholten was de afwachtende houding van B&W beu en maande het college om tot actie over te gaan. Donderdag liet wethouder Rob ten Boden tijdens de raadsvergadering weten dat de komende tijd zal worden ge├»nventariseerd waar zich knelpunten voordoen. Daarnaast zal deze maand de APV worden gewijzigd, zodat de gemeente met ingang van januari tegen de uitstallingen kan gaan optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here