Themajaar Rembrandt en Gouden Eeuw bij Volksuniversiteit Lisse

Lisse – Met het jaar 2019 in het vizier werkt Volksuniversiteit Lisse aan een reeks van bijzondere activiteiten. Het aanstaande themajaar Rembrandt en de Gouden Eeuw blijkt voor de volksuniversiteit een bron van inspiratie voor kennis en creativiteit.
In 2019 is het 350 jaar geleden dat Rembrandt van Rijn overleed. Zijn leven, werken én zijn tijd, de Gouden Eeuw, staan daarom volop in de belangstelling. Van januari tot april 2019 biedt Volksuniversiteit Lisse een scala aan cursussen, lezingen en workshops, even veelkleurig als Rembrandts Gouden Eeuw zelf.
Op de website www.volksuniversiteit-lisse.nl is al de eerste informatie over dit bijzondere themaprogramma te vinden. De komende tijd zal dit worden uitgebreid. Binnenkort verschijnt ook de speciale thema-brochure met alle informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here