TOP/SolarCompleet start met G-korfbal

Sassenheim – TOP/SolarCompleet start op 8 december met G-korfbal, korfbal voor mensen met een verstandelijke beperking.

De training is bedoeld voor iedereen uit de Bollenstreek, die door zijn of haar beperking niet in een regulier sportteam kan functioneren. Er is geen leeftijdsgrens. Er wordt om de week een uur getraind bij TOP, in sporthal De Korf. Bewegen, samenwerken en plezier staan voorop. Na afloop wordt er gezamenlijk iets gedronken in de kantine.

De eerste training is op zaterdag 8 december van 10.00-11.00 uur. Meer informatie en aanmelden: gkorfbal@kvtop.nl. Iemand uit de organisatie van G-korfbal neemt dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Aanmelden voor de training is kosteloos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here