Twee bedrijven Bollenstreek in landelijke top 10 leerbedrijven

Foto: Van der Valk/hotel Sassenheim

Sassenheim/Noordwijk – Van der Valk in Sassenheim en de Hotels van Oranje in Noordwijk staan in de top 10 van beste leerbedrijven. Het is een wedstrijd van de stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). In totaal waren er 209 leerbedrijven genomineerd door leerlingen en docenten.De 10 genomineerde leerbedrijven worden nu door de SVH bezocht. Het genomineerde bedrijf presenteert zich als leerbedrijf, gaat in gesprek over de visie op opleiden en de uitvoering van opleidingsplannen. Ook wordt er gesproken met leerlingen die daar werken. De top 3 wordt bekendgemaakt op donderdag 6 december. De uiteindelijke winnaar van de wedstrijd is bekend op dinsdag 8 januari 2019 tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here