Uitleg over aanpak overlastplegers

Foto Google Streetview

Warmond – Enkele tientallen Warmonders hebben woensdagavond de inloopavond in het Trefpunt over overlast rond de Gemeentehaven en Koudenhoorn bezocht.

Burgemeester Carla Breuer, politiechef Henk Woppenkamp en een officier van justitie gaven uitleg over de mogelijkheden die gemeente, politie en OM hebben om de overlastplegers op en rond het recreatie-eiland Koudenhoorn aan te pakken, en welke maatregelen al genomen zijn en nog genomen kunnen worden. Vanuit de aanwezige inwoners kwamen daar ook de nodige vragen over.

Als de gemeenteraad donderdagavond instemt met een wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening, geeft dat de gemeente en de politie met ingang van volgende week donderdag eventueel meer mogelijkheden om tegen de overlastplegers op te treden, aldus burgemeester Carla Breuer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here