Vijf jaar ouderenbegeleiding bij Fleur de Dag

Oprichters Ellen Devilee en Pauline Muller met een cliënte

Bollenstreek – Fleur de Dag bestaat vijf jaar. Uit het idee om begeleiding en gezelschap voor ouderen te bieden, is een organisatie ontstaan die nu met ruim 50 Fleurmaatjes werkt van Haarlem, via de Bollenstreek, Leiden en Oegstgeest tot Wassenaar/Den Haag.

Pauline Muller en Ellen Devilee begonnen met Fleur de Dag omdat zij vinden dat ouderen moeten kunnen blijven genieten van het leven. Een Fleurmaatje zorgt voor gezelschap, een autoritje, een bezoek aan een museum of gezellig samen naar de markt. De cliënt bepaalt zelf wat hij of zij wil ondernemen.

Fleur de Dag werkt aanvullend op de professionele zorg en de mantelzorg. Ook cliënten met dementie worden bediend. Meer informatie op www.fleurdedag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here