Vooral Noordwijkerhouters op Festival 1

Foto's Fred van der Bent

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Zo’n 2000 bezoekers en 500 deelnemers waren er afgelopen weekend op het Festival 1 in De Schelft. Dat waren vooral Noordwijkerhouters; Zilkers en Noordwijkers wisten de Schelft wat moeilijker te vinden.

In het kader van de naderende fusie presenteerden alle clubs en verenigingen uit het nieuwe Noordwijk zich. Dat gebeurde in informatiestands, maar ook met optredens. Er was een gevarieerd programma met muziek, dans en zang. Voor de kinderen was een speciaal programma met als hoogtepunt het optreden van goochelaar Barry Olivier.

Volle palen waren er in het zwembad: iedereen wilde wel een uur ervaren hoe het is om paal te zitten.

2 REACTIES

  1. Daar zijn ze in Noordwijk te hoogmoedig voor om feest te vieren .Maar ik heb er ook weinig van kunnen lezen of horen .Het zal wel tegewoonzijn voor de Noordwijkers .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here