Voorarrest overlastplegers Koudenhoorn verlengd

Foto Google Streetview

Warmond – Het voorarrest van drie jonge mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij incidenten in Warmond, is met veertien dagen verlengd. Dat heeft de rechter-commissaris van de Haagse Rechtbank maandag bepaald.

Op 14 november werden twee van hen, een 15-jarige jongen uit Rijnsburg en een 18-jarige Sassenheimer, gearresteerd vanwege het afsteken van illegaal vuurwerk in de omgeving van recreatiegebied Koudenhoorn. Bij fouillering werd bij de 18-jarige vuurwerk aangetroffen. Bij doorzoeking van diens woning vond de EOD zwaar illegaal vuurwerk. In de woning van de Rijnsburgse verdachte werd een kleine hoeveelheid legaal vuurwerk aangetroffen.

Een dag later werd een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een of meer vernielingen van de afgelopen weken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here