Vrijspraak voor misbruik nichtje en vriendin

Sassenheim – Een 50-jarige man uit De Kaag die volgens het OM 17 jaar geleden in Sassenheim verregaande ontucht pleegde met zijn nichtje en haar vriendinnetje, is daarvan vrijgesproken. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Er was vier jaar cel geƫist. De rechtbank noemt de verklaringen van de inmiddels volwassen aangeefsters echter gebrekkig. De oom zelf heeft altijd ontkend. Het nichtje en haar vriendinnetje kwamen destijds regelmatig oppassen op de kinderen van haar oom, die toen nog in Sassenheim woonde.

De meisjes, toen 13 en 14 jaar, kregen van de oom shotjes te drinken en werden vervolgens misbruikt. Volgens de rechtbank verschilden de verhalen van beide aangeefsters op belangrijke punten teveel om tot een veroordeling over te kunnen gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here