VVD-vragen over brief De Raad

Het bouwplan voor het Rederijkersplein waar kritiek op de voorbereiding is geuit.

Noordwijk – De VVD heeft vragen gesteld over de brief van directeur Brandjes van de Raad Bouw waarin diverse beschuldigingen aan het adres van wethouder Bakker worden geuit. Donderdag werd tijdens de raadsvergadering afgesproken dat de brief in de vergadering van 13 december wordt besproken. De VVD stelt de vragen naar eigen zeggen vanwege het recht op wederhoor voor een beschuldigde. Wel meldt de VVD het signaal van de briefschrijver zeer serieus te nemen: “dit soort vriendjespolitiek is iets uit een ver verleden, totaal niet passend bij de transparantie en openheid van het heden”. De liberalen hopen dan ook dat er een heldere verklaring kan komen. De huidige wethouder kan wat de VVD betreft na twee eerdere moties, niet langer in een mist van vertwijfeling acteren.

Klik op de link voor de vragen: Vragen VVD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here