Wandelroute langs duinen, bollenvelden, weilanden

Foto Marca Bultink

Bollenstreek/Noordwijk – Er is een nieuwe wandelroute langs duinen, bollenvelden en weilanden: Wandelroute Veldzicht.

De route maakt deel uit van het Wandelnetwerk Bollenstreek, dat de komende jaren wordt uitgebreid met een serie nieuwe routes en ommetjes. De Wandelroute Veldzicht is daarvan de eerste. Kenmerk van het Wandelnetwerk Bollenstreek is dat er geen nieuwe paden worden aangelegd, maar dat bestaande paden door knooppunten met elkaar zijn verbonden. Informatiepanelen, knooppuntpalen en pijltjes wijzen de wandelaars de weg.

Bij de Wandelroute Veldzicht is een folder gemaakt, waarin informatie staat over het landschap en de plekken waar je langs komt. De folder is gratis verkrijgbaar bij Streekmuseum Veldzicht, de VVV’s en de gemeentehuizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here