Wereldwinkel Noordwijkerhout viert 25-jarig bestaan

Foto's Thijs Oorschot

Noordwijkerhout – Wereldwinkel Noordwijkerhout bestaat 25 jaar. Dat werd vrijdag gevierd met een mini-symposium over Fairtrade.

Vier sprekers gingen in op de vraag: Hoe urgent is Fairtrade wereldwijd? En wat betekent Fairtrade voor Noordwijkerhout en Noordwijk die in 2019 gaan fuseren? De sprekers werden afgewisseld met muziek van het trio Biguine Ballade, die Afro Caribische jazz ten gehore bracht.

De Wereldwinkel Noordwijkerhout startte 25 jaar geleden met een kraam. Dat werd al snel een winkelwagen en in 2001 werd de eerste winkel betrokken. Sinds 2014 is de Wereldwinkel gehuisvest aan Dorpsstraat 44. Ruim 30 vrijwilligers zorgen ervoor dat de winkel van maandag tot en met zaterdag is geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here