Zilker avonturier schrijft nieuw boek

Foto Thijs Oorschot

De Zilk – Een nieuw boek van Paul van Hooff. De avonturier en beroepsreiziger maakte op zijn ruim 40 jaar oude Moto Guzzi een tocht van Amsterdam naar Tokio. Over zijn belevenissen onderweg schreef de geboren en getogen Zilker een boek: “Een reis van hier tot Tokio”.

Eerder al reisde Van Hooff met dezelfde motor van Alaska naar Argentinië en schreef daarover “Man in het zadel”. De reis naar Tokio was zo mogelijk nog avontuurlijker. In Wolgograd belandde Paul van Hooff op de intensive care en in Siberië werd hij uitgeroepen tot nationale held nadat hij het leven van een 17-jarige jongen redde.

Beide boeken van Van Hooff zijn te koop bij de boekhandel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here