Ichthus Kerstmaaltijd 1e Kerstdag

Noordwijk – Ichthus organiseert ook dit jaar weer een kerstmaaltijd voor mensen die tegen de kerstdagen op zien. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend de kerstdagen met elkaar samen door te brengen.

Naast heerlijke gerechten wordt er gezorgd voor een warme sfeer door aankleding van muziek, zang, een prachtig kerstverhaal en de mooiste boodschap dat het Kind geboren wordt.

De Kerstmaaltijd is op 25 december in de Ichthuskerk, Houtkrocht 2, Noordwijk, aanvang 13.00 uur en is ongeveer om 16.00 uur afgelopen. Aansluitend is het mogelijk om het kinderkerstfeest mee te beleven. De maaltijd is gratis; vervoer kan worden geregeld. Informatie / aanmelding: tel. 071-3618756 of mail naar kerstmaaltijd@wijkichthus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here