In de rij voor huiskamerconcerten

Foto's Tiny van der Zwan en Willem Hogenkamp

Noordwijk – De bezoekers van de Muzikale Kerstwandeling lieten zich zondag niet afschrikken door het wisselvallige weer. In groten getale bezochten zij particuliere woningen. In zo’n 20 huiskamers waren miniconcerten. Er was muziek en zang maar ook andere kunstuitingen.

Traditiegetrouw gaat de netto-opbrengst van het evenement naar een goed doel. Dit jaar is dat de Vereniging Natuur- en Vogelbescherming Noordwijk.

Gelijk met de Muzikale Kerstwandeling werd in de Kerkstraat de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. Ook die had over bezoekers niet te klagen. Winkeliers boden in kramen hun waren aan en ook hier was er ruimte voor zang en muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here