Kerstkind in kerktoren en Skroets in de Muze

Foto's Jeroenstoren: Charles Nieuwenhuizen, Skroets: Richard van Egmond

Noordwijk – Twee kersttradities beheersten Noordwijk het afgelopen weekend.

In de Oude Jeroenstoren kwam zaterdag het kerstverhaal tot leven. Zo’n 40 figuranten beeldden het op de verdiepingen van de toren vijf scènes uit. De bezoekers werden toegezongen door een engelenschaar en het pasgeboren kerstkind werd bezocht door de drie koningen.

In de Muze werd zondag voor de 13e keer Skroets gespeeld door theatergroep Raponsel en de kinderen van theaterschool Onstage. De dertiende editie was geen reprise van voorgaande jaren. Ieder jaar worden er actuele grappen in verwerkt, zoals de Brexit, Bol.com en Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here