Appartementen Rederijker opgeleverd

Foto: Thijs Oorschot

Noordwijk – Met het inmetselen van de laatste steen is donderdag de bouw afgerond van de Rederijker, het appartementengebouw op de voormalige dierenweide bij het Rederijkersplein. De steen werd geplaatst door wethouder Dennis Salman, voorzitter Bernard Ko√ęter van de Stichting Huurdersbelangen Noordwijk en voorzitter Leo Bartelse van de Raad van Commissarissen van de Noordwijkse Woningstichting (NWS). Het gaat om 40 woningen die aangepast zijn als zorgwoning, zoals drempelloos, liften, een gezamenlijke huiskamer en tuin. Het betreft appartementen in de sociale sector dus betaalbaar, 34 van de 40 appartementen hebben een huur van minder dan 600 euro. De appartementen zijn gasloos en energieneutraal. Het volgende project van de Noordwijkse Woningstichting is de locatie waar voorheen de Northgo-sporthal stond.

Foto: Thijs Oorschot
Foto: Thijs Oorschot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here