Panorama Tulipland even terug in de publiciteit

Foto: Lisse in beeld

Lisse – Panorama Tulipland was deze week even terug in de gedaante van de maker, schilder Leo van den Ende. De Gildemeesters Bollenstreek hadden een stand op de mechanisatiebeurs in Vijfhuizen, een beurs voor de bollensector en daar was Van den Ende als vanouds aan het werk. Het trok nog steeds veel belangstelling. Museum de Zwarte Tulp in Lisse is al een tijd bezig om Panorama Tulipland geĆ«xposeerd te krijgen en heeft daarvoor een plan ingediend bij de gemeente. Het levenswerk van Van den Ende is al 11 jaar niet meer geĆ«xposeerd. Verder presenteerden de Gildemeesters een reuze bloemenbol voor promotie en bollenwodka. (Foto’s: Lisse in beeld)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here