Workshopserie bij Up2Stage

Sassenheim – Voor jongeren vanaf groep 8 die willen werken aan podium presence, meer lef en zelfverzekerdheid geeft musicalgroep Up2Stage een serie workshops op dinsdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur! Interessant voor iedereen die in een korte tijd hier aan wil werken en ook eens wil proeven aan een musicalgroep en de verschillende onderdelen drama, zang en dans.

Het programma ziet er als volgt uit: 15 januari ’19: workshop ‘lichaamstaal en emoties’; 22 januari: workshop ‘stage presence’; 29 januari: workshop ‘stemgebruik’; 5 februari: workshop ‘improvisatie’; 12 februari: workshop ‘samenspel’; 19 februari: workshop ‘extremen en lef’. 

Op dinsdagen 15 januari t/m 19 februari kan je geheel vrijblijvend en kosteloos meedoen door je aan te melden via info@up2stage.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here