Bewoners Molenlaan willen tuin als geluidswal behouden

Hillegom – Bewoners van de Molenlaan, die met hun tuinen grenzen aan de Satellietbaan, willen de gemeentelijke grond die ze hebben ingericht als tuin behouden. Volgens de bewoners is de strook van 5 meter breed al 25 jaar in gebruik bij de bewoners. De gemeente wil echter een watergang verbreden en alle bomen rooien. Na overleg leek er een oplossing te komen, maar de gemeente nam drie maanden na het overleg een juridisch standpunt in en wil toch het werk doorzetten. De bewoners willen de groenstrook ook behouden omdat deze het geluid van het bedrijventerrein aan de Satellietbaan dempt. Ze ervaren veel hinder en sommen een rij klachten op waaronder illegale bewoning. B & W gaan zich er nu over buigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here