Carlo Midiri nieuwe ambassadeur Callebaut

Carlo Midiri (Foto Rijk in Beeld)

Noordwijk – Carlo Midiri van George Vis | Carlo Midiri Patisserie & Chocolaterie in Noordwijk is ambassadeur van het chocolademerk Callebaut.

De Callebaut Ambassadors Club bestaat uit een select gezelschap chef-koks, chef-patissiers en chocolatiers. Hun missie is wereldwijd de passie voor chocolade, de knowhow en de toepassingen door te geven aan andere professionals. De ambassadeur-chefs organiseren evenementen als opleidingen en demonstraties.

Om het ambassadeurschap te vieren, staat bij George Vis | Carlo Midiri Patisserie & Chocolaterie de hele maand maart in het teken van chocolade. Met onder meer een chocoladefontein in de winkel, gouden bonbons die verstopt worden in bonbondoosjes en een ontwerpwedstrijd voor basisschoolkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here