Cock van de Loo gehuldigd voor 40 jaar vrijwilliger bij Reumafonds

Cock van de Loo (midden) met rechts haar man Ton, links Liesbeth van El van Reuma Nederland.

Hillegom – Cock van de Loo is dinsdag gehuldigd omdat ze 40 jaar vrijwilliger is geweest bij het reumafonds. Ze begon als collectant, maar vanaf 1982 werd ze aanspreekpunt voor de wijkhoofden en vrijwilligers en ze coördineerde de uitgifte en inname van collectebussen. In Hillegom werd gemiddeld 8500 euro per jaar opgehaald. Ze werd altijd geholpen door man Ton. Hij zorgde bijvoorbeeld voor het ophangen van spandoeken en vlaggen. In Hotel Flora ontving ze van het reumafonds, nu heet dat Reuma Nederland, een oorkonde uit handen van regiocoördinator Liesbeth van El. Dat gebeurde dinsdag omdat van 18 tot en met 23 maart weer de collecteweek is.

Hieronder het radio-interview:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here