D66 schrijft minister en provincie aan over bouwen in Bronsgeest

Noordwijk – De Noordwijkse D66-fractie heeft de minister voor Binnenlandse Zaken Ollongren en het college van Gedeputeerde Staten (GS) van Zuid Holland aangeschreven over bouwen in Bronsgeest. De minister kwam samen met GS eind vorig jaar met een actieplan om woningbouwplannen binnen Zuid-Holland snel van de grond te krijgen. Ze startte onder meer met vliegende brigades en Doorbraaktafels. In Noordwijk heeft de coalitie echter besloten om voorlopig Bronsgeest niet te bebouwen. Dat zou volgens D66 de gemeente een verlies van 17 miljoen opleveren en de Noordwijkse Woningstichting loopt ook nog eens 2 miljoen aan toegezegde subsidie mis.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here