Fundering en bouwrestanten Loosterweg opgeruimd

Voorhout – De fundering en restanten van de voormalige bedrijfsbebouwing aan de Loosterweg 16 op de grens van Voorhout en Lisse worden eindelijk en voorgoed opgeruimd. De onderliggende bedrijfsbestemming verdwijnt. De eigenaar van deze locatie, Woonstichting Vooruitgang, en Greenport Ontwikkelingsmaatschappij hebben hierover overeenstemming bereikt. Op deze plek wordt hierdoor anderhalve hectare nieuw bollenteeltareaal gerealiseerd en wordt de mogelijke bouw van nieuwe bedrijfsbebouwing voorkomen. De bedrijfsbebouwing op deze locatie is meer dan vijftien jaar geleden door brand verwoest. Sinds die tijd is deze plek door de achtergebleven fundering en erfverharding ernstig verrommeld geraakt. Het “opruimen van deze verrommeling” stond daarom al lange tijd hoog op de prioriteitenlijst van GOM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here