Hear my Voice! is nieuwe productie van KunstKlank

Noordwijk РHear my voice! is de naam van de nieuwe productie van KunstKlank. Vrijdag beleeft het project haar premi̬re in de kapel op Landgoed Sancta Maria. De kapel wordt dan voor het eerst in haar nieuwe functie gebruikt.

In Hear my voice! wordt onder meer het Stabat Mater van Karl Jenkins gebracht, net als werken van Rachmaninov, Ramirez en Weill. Uitvoerenden zijn het projectkoor KunstKlank, de Schola Gregoriana, Kleynkoor Academy, Capella pro Cantibus, Naska en Harpe Davids. Hear my voice! wordt zeven maal gebracht tussen 8 en 17 maart. Voor de middagvoorstelling van zaterdag 16 maart zijn nog kaarten beschikbaar.

Informatie is te vinden op http://www.kunstklank.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here