Hear my voice! ontroerend mooi

Foto Monica Stuurop

Noordwijk – In de kapel van Landgoed Sancta Maria waren afgelopen weekend de eerste voorstellingen van Hear my voice! van KunstKlank.

Het was een groot succes. Alle voorstellingen waren uitverkocht en het publiek was enthousiast en ontroerd. Onder leiding van dirigente en artistiek leider Herma van Piekeren bracht een groot projectkoor bestaande uit 100 zangers van 11 tot 91 het Stabat Mater van Karl Jenkins, begeleid door het Nationaal Symfonisch Kamerorkest. Solisten Henk Neven, Aleksandra Popovska en jong talent Niels Bouwmeester lieten hun stem horen.

Er zijn nog enkele tickets te koop voor het tweede weekeinde op zaterdagmiddag 16 maart via http://www.kunstklank.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here