Informatiemarkt over nieuwe brug over Ringvaart

Lisse – Een informatiemarkt over de nieuwe brug over de Ringvaart tussen Lisse, de Waterkanten en Lisserbroek wordt op woensdag 10 april gehouden. Dat gebeurt van 19.00 en 21.00 uur in dorpshuis De Meerkoet, Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek. De gemeente Haarlemmermeer organiseert de markt. Voor de hoogwaardige openbaar vervoersverbinding Noordwijk – Schiphol, waar de nieuwe brug onderdeel van is, zijn inwoners uit Lisse van harte welkom. Bezoekers krijgen informatie over de planning van de brug en de route van de bus.

Met de bouw van de nieuwe woonwijk De Waterkanten is altijd rekening gehouden met de aanleg van de busbaan en de nieuwe brug. Bussen, maar ook fietsers en wandelaars kunnen straks naast het Fioretti College de brug over naar Lisserbroek. Eerder is al besloten tot de aanleg van een lage, beweegbare brug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here