Nico Kors wint fotowedstrijd Vrienden van Oud Hillegom

De winnende foto van Nico Kors.

Hillegom – Nico Kors heeft de fotowedstrijd van de stichting Vrienden van Oud Hillegom gewonnen. Het thema was “De Hillegomse Polders”. Er waren 82 inzendingen. Kors won met een foto van een bootje met de vermelding Hillegom met op de achtergrond de Elsbroekerpolder. Uit handen van voorzitter Hans Lommerse kreeg hij zijn ingelijste foto. De winnende foto wordt geplaatst in de Frans Out-galerij. Die is opgericht ter nagedachtenis aan eerste voorzitter Frans Out. Deze digitale fotogalerij staat op de website www.vriendenvanoudhillegom.nl onder het kopje Publicaties.

De volgende opdracht voor de Frans Out-galerij is “Jong geleerd is oud gedaan” en foto’s kunnen worden ingestuurd tot 1 mei naar frans.out.galerij@gmail.com.

Nico Kors (rechts) krijgt zijn foto van voorzitter Hans Lommerse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here