Nieuw lokaal Honingraat feestelijk geopend

Noordwijkerhout – Kinderen van kinderdienstencentrum De Honingraat van Raamwerk kunnen sinds kort gebruik maken van een mooi nieuw lokaal. Inmiddels zijn alle kinderen van de groep Kornuiten gewend aan de nieuwe ruimte en hebben het er prima naar hun zin. Daarom kon het lokaal vorige week officieel worden geopend. De kinderen van de groep liepen in aanwezigheid van ouders, begeleiders en algemeen directeur/ bestuurder van Raamwerk, Hans de Cocq van Delwijnen, door een gordijn van bloemenslingers het lokaal in, waarmee de officiĆ«le opening een feit werd. Een voormalige zwembad was niet meer aan te houden vanwege veranderde wetgeving en werd daarom omgebouwd tot lokaal.

De inrichting van het lokaal werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Raamwerk en sponsoren als J.C Ruigrok, Dusseldorp Kinderfonds, het Dirk Bosfonds en W.M de Hoopfonds.

Raamwerk biedt ondersteuning en begeleiding op het gebied van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg. De doelgroepen zijn kinderen met meervoudige beperkingen en (jong)volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, in de Duin- en Bollenstreek. Het Centraal Bureau is gevestigd in Noordwijkerhout. www.hetraamwerk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here