Nood blijft hoog bij omroep van de Bollenstreek Bo

Bollenstreek – De financiĆ«le situatie van Bo, de omroep van de Bollenstreek, blijft zorgwekkend. Dat blijkt uit een brief van B & W van Noordwijk aan de gemeenteraad. Al eerder had de omroep financiĆ«le problemen. Overleg met (toen nog) 5 gemeenten volgde. Een acuut probleem van 30.000 euro werd door de gemeenten opgevangen. Ze hebben nu ook een onderzoek door een externe deskundige naar de toekomst van de omroep laten doen. Uitkomst moet zijn wat er nodig is voor een levensvatbare en vernieuwde omroep. Omdat Bo in de huidige situatie per september niet meer aan de verplichtingen kan voldoen, moet het onderzoek in mei afgerond zijn, waarna in juli de gemeenteraden een beslissing moeten nemen. Bo is een vrijwilligersorganisatie met daarbij 50 uur betaald werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here